Certificació E.O.R.

(I + D)

Agroserveis.Cat es va crear el 2003 amb l’objectiu d’ oferir un servei integrat a l’ agricultura, ubicada al Delta de l’ Ebre confereix a la nostra empresa els mitjans logístics i humans idonis per a la investigació i desenvolupament de productes fitosanitaris destinats al cultiu d’ arròs. Els serveis d’ assessorament integrats realitzats per la empresa, es caracteritzen per el rigor i la professionalitat en l’elecció de decisions, gràcies al ampli coneixement, experiència i formació en el cultiu d’ arròs.

 

L’equip d’ investigació i desenvolupament ha treballat en cultius com: ( cítrics, olivers, fruiters i hortalisses) que atorguen un valor afegit en la preparació i la execució dels assajos. Al 2014 vam obtenir l’ acreditació E.O.R. (83/14), cosa que ens ha permès realitzar assajos d’eficàcia i productes fitosanitaris i bio fortificants, realitzant-se segons els estàndards de l’ EPPO.

 

 

L'acreditació EOR (83/14):

  • Assajos de I+D

  • Assajos de Registre i re-registre

  • Assajos demostratius: amb substàncies no registrades, amb substàncies registrades en usos no autoritzats, etc.

 

Contem amb un equip tècnic format per un Director Tècnic E.O.R. amb la titulació de Tècnic Agrícola, Enginyer Tècnic Forestal i un Màster en Sanitat Vegetal, a de més de tres tècnics d’assajos amb mes de 15 anys d’experiència en el sector agrari.

La empresa participa en projectes d’investigació per l‘ administració publica, la empresa privada y centres de recerca adscrits a Universitats, col·laborant en el desenvolupament, execcució i seguiment dels assajos. També col·laborem amb altres centres d’investigació en l’àmbit nacional, tot això ens avala com a professionals de d’investigació aplicada.